Sosyal Medya

Güncel

Özhaseki Twitter’da hesapları karıştırdı

Kayseri'de 14 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırısın ardından, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ilginç bir tweet attı.



Çevre ve Åžehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin hesabından “KardeÅŸlerim PKK'nın çıkarlarına alet olmayın. Bırakın laf salatasını.. @mehmetozhaseki'yi yedirmeyiz” ÅŸeklinde bir tweet atıldı. Bakan Özhaseki, BeÅŸiktaÅŸ’ta meydana gelen terör saldırısı ardından, ziyarette bulunduÄŸu Çevik Kuvvet Ekibi mensuplarına yaptığı moral konuÅŸmasında, ‘ “Bu vatan, bu toprak, bu ezan sesi dinmesin diye hepimiz birer ÅŸehit adayıyız. Allah nasip ederse inÅŸallah ben de ÅŸehit olurum. Ä°nÅŸallah sizler de ÅŸehit olun” demiÅŸti.

Bakan Özhaseki’nin saldırı sonrası attığı bu tweet ilk önce anlamlandırılmazken, gerçek sonradan ortaya çıktı. Bakan Mehmet Özhaseki, “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan atacağı tweeti yanlışlıkla kendi hesabından attı. Aradan bir süre geçtikten sonra Bakan Özhaseki, mesajı sildi ve aynı mesaj “RTE Gönüllüsü” adlı hesaptan paylaşıldı fakat daha sonra tweetler yine silindi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.